Nooormális?

Besenyő Pista bácsi megvan? A világnézet nem az övé, a szóhasználat de.

"Az Esztergomi Köztisztasági Kft. ezúton tájékoztatja Esztergom város lakosságát, hogy 2011. december elsejétől költséghatékonysági okokból, a szelektív szigeteken található papír és műanyag hulladékok elszállítása együttesen történik. A kétféle hulladékot egyszerre, ugyanazon autóba ürítik a kft. munkatársai. Szétválogatásuk az esztergom-kertvárosi hulladékkezelő telepen utólag történik. A válogatást kézi erővel, az országos közmunkaprogramban résztvevők végzik el.

A két hulladékféleség együttes ürítésével nemcsak a munkanélküliek foglalkoztatása válik lehetővé, hanem üzemanyagköltség-csökkenés is várható, hiszen a hulladékszállító autóknak eggyel kevesebb gyűjtési kört kell megtenniük a városban."

Nooormális?

A kezdet: http://eszkozkft.hu/index.php?id=7

A vég: http://eszkozkft.hu

Az Index cikke, amiben az ok is kiderül: 
http://index.hu/belfold/2011/12/08/az_unortodoxia_betort_a_szelektiv_hulladekgyujtesbe/

Címkék: szelektív esztergom hulladékgyűjtés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nooormalis.blog.hu/api/trackback/id/tr903448647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása